Sdr. Omme IF Atletik og Motion (Team Sdr. Omme IF) er en selvstændig underafdeling af Sdr. Omme Idrætsforening – og er en aktiv motions- og løbeklub for både bredde og elite.

Klubben har plads til alle, uanset om du er begynder eller maratonløber, og det sociale fællesskab prioriteres både før, under og efter træningen.

Vi bestræber os på at kombinere et godt klubmiljø med opfyldelse af personlige ambitioner, og du bestemmer naturligvis selv, hvor langt du vil drive din løbeglæde. Her er der ingen der løber som en kenyaner, men fælles for alle medlemmer er derimod glæden ved at løbe eller gå en tur.

I løbet af året er der mulighed for at deltage i forskellige motionsløb sammen med klubben, hvor vi oftest forsøger at bakke talstærkt op om de lokale motionsløb og prøver at få klubånden med.

Sdr. Omme IF Atletik og Motion arrangerer hvert år Sdr. Omme Løbet i forbindelse med byfesten, DGI Crossløbs-serien og det sociale vinter-hyggeløb, Nytårsløbet.

Team SOIF ved Aarhus City Halvmarathon 21. juni 2015

Sdr. Omme IF er Danmarks mest vindende kapgangsklub med over 400 individuelle danske mesterskaber siden 1952.

Sdr. Omme IF Atletik og Motion (tidligere Sdr. Omme IF Gangsport) blev optaget i Sdr. Omme Idrætsforening i 1951 og er mest kendt for udøvelsen af atletikdisciplinen kapgang. Gennem alle årene har klubben arbejdet med disciplinen lige fra højeste eliteniveau til mere motionspræget konkurrencedeltagelse.

Vores mangeårige arbejde med konkurrenceidræt på højeste niveau gør også at klubben i dag besidder en stor ekspertise indenfor træningsplanlægning og skadesforebyggelse.

Medlem af Dansk Atletik Forbund

Sdr. Omme IF Atletik og Motion er medlem af Dansk Atletik Forbund (DAF), med de mange muligheder dette indebærer. Som medlem af Team Sdr. Omme IF kan du opnå startlicens til nationale og regionale mesterskaber under Dansk Atletik Forbund. Er du licensaktiv vil dine opnåede resultater også indgå i de officielle statistikker og ranglister.

Har du brug for et klubtilhørsforhold i forhold til bl.a. ovennævnte, så er Sdr. Omme IF Atletik og Motion en mulighed.